Laatste nieuws

Programmeur

We zijn enorm verheugd om te kunnen melden dat we voor het project Cyclo Online een programmeur hebben gevonden. Zodra alles rond is zullen we er veel meer over kunnen vertellen! Maar het betekent wel dat we kunnen melden dat we de Demo versie van Cyclo Online live kunnen hebben in februari!

Crowdfunding

We zijn er al een hele tijd mee bezig, maar nu is het eindelijk zover! Vanaf vandaag start de crowdfundingactie. Op de pagina van Voordekunst kun je er alles over lezen.

We hopen hiermee een mooi bedrag op te halen om onze doelen te behalen zodat we onze spelers zo snel mogelijk toegang kunnen geven tot het spel! Op onze crowdfunding pagina staat veel meer uitleg hierover!

Crowdfunding voorbereiding

Een game maken doen we niet alleen en willen we ook niet alleen doen. Ook Cyclo Online maken we dus met onze toekomstige spelers. Omdat we jullie steun enorm hard nodig hebben zijn we een crowdfunding actie aan het voorbereiden.

Dit kost allemaal een hoop tijd waardoor het wat langer duurt dan de game af is, maar het levert ons enorm veel energie en waardevolle input op. Door de actie hebben we nu dan ook een aantal leuke dingen met jullie te delen, zoals een aantal nieuwe schermvoorbeelden of de rewards die je kunt verdienen door ons te steunen.

Op onze crowdfunding pagina staat veel meer uitleg hierover!

Sponsor Ronde van Ameide

Academysoft is bezig met het ontwikkelen van Cyclo Online, een online wielrenmanagement spel. Dat spel maken wij omdat we een enorme passie hebben voor de sport.

Hierom hebben wij er ook voor gekozen om de lokale wielerronde van Ameide te sponsoren. Arjen is daar vorige week geweest om het startschot te geven en Cyclo Online Bidons te overhandigen aan de mensen die het podium gehaald hebben.

Op onze faceboek pagina staat een kort verslagje en wat sfeerfoto's.

Einde stage Ande

Na een succesvolle stage van Sandra heeft ook Ande zijn stage afgerond bij ons. We danken hem voor zijn inzet.

Succesvolle stap Sandra

Met gemengde gevoelens moeten we melden dat we afscheid hebben genomen van Sandra Vos. We vinden het ontzettend jammer dat ze ons gaat verlaten en enorm blij met haar bijdrage aan de opstart van de studio.

Haar werk zullen spelers van Cyclo Online echter nog een hele tijd zien, gelukkig maar. Ook zijn we ontzettend trots dat Sandra de eerste succesvolle stagiaire is van ons. Dankzij haar inzet voor de studio heeft zij een volgende stap kunnen nemen. Zij gaat nu als frontend developer aan de gang. We wensen haar enorm veel succes.

Start Ande Bosman

Ande Bosman gaat starten bij Academysoft met een stage. Tijdens zijn stage gaat hij voor de studio het social media beleid opstellen en zich inzetten voor de aanstaande crowdfundingactie.

Start Sandra Vos

Zoals eerder al gemeld lopen er een aantal hele interessante trajecten. Een van die trajecten was het vinden van iemand die, net als de rest van het team, gelooft in de visie van Academysoft. Met enorme trots willen wij dan nu Sandra Vos presenteren als nieuwe aanwinst voor de studio! Voor meer informatie over haar verwijzen wij naar de teampagina.

Grote vooruitgang

Hoewel we nog niks officieel bekend kunnen maken zijn er een aantal hele interessante ontwikkelingen gaande.

Het enige wat we nu kunnen onthullen is dat we een nieuwe website hebben!

Academysoft needs you!

Hoewel we al een tijdje op adventure zijn is onze party nog lang niet compleet en is dus op zoek naar jou!

De party is voornamelijk op zoek naar een grafisch vormgever die in is voor epische avonturen die wilt investeren in een glorieuze toekomst!

Wat maakt ons ons?

Welkom op de pagina van Academy Software Studio! Wil je lezen wie we zijn? Lees onze intro in de "Over ons" sectie! Ook kun je lezen wie Academysoft maakt tot wie we zijn. Dit vind je in de Team sectie. Op deze pagina zul je blogs, videos en nieuwsberichten kunnen lezen over hoe de Start up en ontwikkeling van nieuwe games verloopt! Dus.. Stay tuned!

Het zou superfijn zijn als je een passie hebt voor narrative games en een interesse in pervasive gaming. Heb je geen idee wat dit betekent geeft dat niet als je maar wel de interesse hebt om het te leren kennen!

Boven alles moet je de interesse hebben om anderen beter te willen maken, elke dag. Dat willen wij ook! Heb je interesse? Neem contact met ons op!